Over Ons

FT Equipment and Irrigation verkoopt druppelirrigatie systemen en handelt in landbouwmechanisatie. Dit door verder te kijken dan de landsgrenzen en een internationaal netwerk op te bouwen. Daarnaast werken we aan betrouwbare samenwerkingen met hooggewaardeerde onderzoeksinstituten.

Onze Missie & Visie

We streven er naar om bedrijven financieel stabieler te maken waardoor geld beschikbaar is voor innovatieve projecten en ze zo weerbaar te maken voor de toekomst. FT Equipment and Irrigation streeft er naar om passende oplossingen te bedenken door gebruik van druppelirrigatie en landbouwmechanisatie. Dit doen we door aantrekkelijk geprijsde en kwalitatief goede machines aan te bieden. Hierdoor maakt u zich weerbaarder tegen klimaatverandering en haalt u op duurzame wijze een hoger rendement. Meer informatie over onze diensten? We vertellen je graag meer. Laat je gegevens achter en we bellen je terug.

12 + 13 =

Filip van’t Hof

Filip is een optimistische akkerbouwer die teelt in pootaardappelen en uien. Voor hem is het belangrijk dat je met je bedrijf moet blijven ontwikkelen en innoveren. Daarom heeft hij binnen het landbouwbedrijf al meerder jaren proeven gedaan met druppel slangen. “Ik denk dat druppelslangen de toekomst is en dat de mogelijkheden enorm zijn binnen deze ontwikkeling.” Daarnaast is hij technisch aangelegd en heeft hij veel kennis van mechanisatie.

Teunike van’t Hof

Teunike is een ambitieuze vrouw, met grensverleggende interesses in de internationale business. Dit wordt bevestigd door haar studie. Ze weet wat ze wil en zal haar best doen om dat doel te bereiken. Haar passie voor de akkerbouw maakt dat ze met veel enthousiasme en plezier het beste uit uw bedrijf zal halen.